slide_icon

ADVANCED . STRONG . RELIABLE

The Optimizer, an easy to customizable multi-purpose theme with lots of powerful features.

Bad spesialisten

om oss

Bad Spesialisten er et  konsept fra Skandterm AS som er en totalleverandør av oppussingstjenester med lang erfaring og bred kompetanse innen bransjen med ulike typer renoverings- og byggearbeid med spisskompetanse på baderom.

Selskapet ble etablert av en gruppe håndverkere med en fellesambisjon om å jobbe spesifikt med oppussing av bad og baderom. Firmaet  har i dag 5 ansatte. Det er snekker, flislegger, rørlegger, maler. Vi har også samarbeid med autorisert elektriker. På denne måten er det kun èn personå forholde seg til for deg som kunde.

Våre erafarne spasialister bygger alt fra små bad med standard løsninger for private kunder til bad med avanserte løsninger for offentlige kunder. Etter å ha utført mange ulike oppdrag, har vi nødvendig kunnskap for å finne gode løsninger for deg og ditt budsjett.

Vi tar ansvar for hele prosjektet fra start og slutt; fra planlegging til montering av innredning i henhold til dine ønsker. Du trenger kun å velge stil; fliser, møbler, etc. Du vil bli tildelt en fast prosjektleder som vil ta deg gjennom hele prosessen og som koordinerer alle nødvendige håndverkere og underleverandører.

Alle våre håndverkere utfører arbeidet fagmessig og i tråd med gjeldende normer og standarder.

Vi gir 5 års garanti på utført arbeid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.